O nama

web IT d.o.o.

Ukratko o nama

Tvrtka web IT d.o.o. osnovana je 2000. godine u Osijeku te od tada prati najnovije trendove u svijetu IT-a. Ljudi zaposleni u web IT-u kombiniraju stručna znanja s područja ekonomije, marketinga, stvaranja softvera temeljem analize poslovnih procesa klijenata, internetskih rješenja te ostalih sfera informatičkih tehnologija.

Web IT d.o.o. zapošljava stručnjake za informacijske i komunikacijske tehnologije kao i vanjske suradnike za potrebe primjene industrijski specifičnih znanja i kompetencija. Primjenjujemo najnovije tehnologije u praksi kako bi našim klijentima pomogli u svakodnevnom poslovanju.

Posjedujemo bogato iskustvo u razvijanju i implementaciji poslovnih rješenja koje smo stekli u dugogodišnjoj suradnji sa poslovnim partnerima. Možemo izdvojiti višegodišnju suradnju s najvećim kabelskim operaterom u Hrvatskoj B.net d.o.o. , kao i razvijanje i implementaciju cjelokupnog rješenja za poslovanje tvrtke Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. Osijek.

Uz ostale aktivnosti, tvrtka posjeduje odjel hardware-a, čiji vrhunski stručnjaci izvrsno kombiniraju znanja i iskustva u rješavanju i najsloženijih zadataka, kako u servisiranju opreme, tako i u izgradnji računalnih mreža, VOIP tehnologija, implementaciji i konfiguraciji svih vrsta poslužitelja. Zadovoljstvo nam je spomenuti da smo ovlašteni IBM i Lenovo servis, te da smo dugogodišnji partneri sa najvećim svjetskim korporacijama u području informatike: IBM, Lenovo, Microsoft, HP, Dell, Xerox, Intel, Cisco, Kyocera, Axis.

Nastojimo stvoriti dugogodišnje odnose s našim klijentima i partnerima, temeljene na izvrsnosti, znanju i povjerenju. Stvaranjem i praćenjem svakodnevnih promjena i trendova vezanih za naše kompetencije nastojimo uvijek biti prvi koji će kreirati i ponuditi najsvježija rješenja klijentima. Stvaranje dugoročnih vrijednosti po najvišim standardima za naše klijente je središnji dio našeg poslovanja.