Zašto izabrati nas za SEO Vaše Internet stranice?

  • Provodimo potpuno transparentni proces
  • Imamo holistički pristup SEO optimizaciji
  • Osmišljavamo dugoročne strategije
  • Izrađujemo detaljna izvješća klijentima
  • Krojimo jedinstvene kampanje po Vašim potrebama
  • Pratimo nove trendove i tehnologije u Internet marketingu

Potreban Vam je SEO? Kontaktirajte nas

SEO optimizacija

Jedina SEO strategija koju valja primjenjivati je ona koja je prilagođena za Vašu Internet stranicu a obuhvaća nove i sigurne metode rangiranja. Pretraživači često ažuriraju svoje algoritme, što predstavlja veliki rizik za stranice koje ne koriste ovakvu praksu optimizacije. One mogu izgubiti pozicije, te biti čak i penalizirane i uklonjene iz rezultata pretraživača.
Naša praksa je izričita primjena sigurnih i dopuštenih metoda SEO optimizacije, koja ne predstavlja rizik penalizirana i deindeksiranja Internet stranica naših klijenata. Više o metodama koje koristimo možete pročitati u nastavku.

Tehnički pregled

Vrlo je važno imati tehnički ispravnu web stranicu, kako za SEO, tako i za korisničko iskustvo. Sve podstranice moraju biti dostupne pretraživačima kako bi ih oni mogli indeksirati, u protivnom daljnja optimizacija nema svrhe. Neke od važnih tehničkih karakteristika su i brzina učitavanja stranice, struktura mapa na poslužitelju, analiza CSS i javascript datoteka i dr.
Za Vas ćemo napraviti kompletan tehnički pregled stranice te uvidjeti slične probleme koje bi mogli spriječiti postizanje visokih pozicija Vaše stranice u pretraživačima. Naš tim može otkloniti svaki tehnički problem na Vašoj Internet stranici.

Analiza ključnih riječi i konkurencije

Posjedujemo znanje i iskustvo, ali i niz alata koji nam pomažu izvršiti kvalitetnu analizu ključnih riječi, tj. ustanoviti fraze koje će Vam donijeti veliku količinu ciljanog prometa. Korisnici koji posjete Vaš site biti će zainteresirani za Vašu uslugu ili proizvod.
Odabrane ključne riječi dodatno ćemo analizirati te ustanoviti jakost konkurencije i količinu resursa koji je potreba za pobijediti istu. Vrlo nam je važno Vaše mišljenje, te ćemo zajedno analizirati odabrane ključne riječi kako bi napravili konačnu listu koja će nam služiti kao osnova za SEO optimizaciju.

ON-Site optimizacija

Potpuna on-site optimizacija podrazumijeva ažuriranje sadržaja na svim podstranicama ovisno o odabranim ključnim riječima. Naši stručnjaci će nadopuniti korisnicima nevidljivi sadržaj (meta tagovi i atributi) te predložiti ažuriranje vidljivog sadržaja u svrhu što kvalitetnije optimizacije. Naš tim će uvidjeti i predložiti prilike za stvaranje dodatnog sadržaja relevantnog za Vašu nišu.
Ovo je vrlo važan korak u procesu optimizacije, a to potvrđuje i službeni stav pretraživača koji glasi da se webmasteri samo trebaju brinuti o svom sadržaju a algoritmi će procijeniti koja stranica je najrelevantnija za korisnika te će istu prikazati na vrhu pretraga.

Analiza postojećih i kreiranje novih poveznica

Cjelokupna procjena strukture postojećih poveznica prema Vašoj stranici, kao i analiza poveznica konkurencije pruža informacije o dodatnim radnjama koje su potrebne u ovom području. Pružiti ćemo Vam detaljne i vrijedne informacije kao što su: omjer poveznica prema početnoj i ostalim stranicama, sidrišnim tekstu, izvorima i dr.
Zajedno sa Vama pronalazimo nove izvore koji su relevantni i vezani uz nišu u kojoj se nalazite te strukturno gradimo poveznice koje će pridonijeti jačanju stranice te boljem pozicioniranju. Kreiranjem dodatnog sadržaja na Internetu zaokružujemo priču o Vašoj tvrtki ili brandu i dobivamo priliku stvoriti dodatne poveznice što pridonosi Off-site SEO optimizaciji.

Društvene mreže

Aktivnost na društvenim mrežama postaje bitan faktor rangiranja Internet stranice i postaje nezaobilazna aktivnost u cjelokupnoj SEO optimizaciji. Efektivna kampanja na društvenim mrežama se sastoji od niza elemenata koji mogu pridonijeti vrijednosti stranici.
Možemo osmisliti i implementirati strategiju na društvenim mrežama koja će biti integrirana u ostale dijelove optimizacije koju radimo za Vas.

SEO za lokalni business

Ukoliko poslujete na lokalnom području te Vam se klijenti nalaze u pojedinom gradu ili županiji, SEO strategiju ćemo prilagoditi lokalnim pretragama. Na ovaj način se Vaša stranica može pojaviti iznad jakih brandova i velikih kompanija u tražilici jer Google preferira lokalne rezultate. Ovaj način optimizacije vrlo je koristan u mobilnim pretragama.

Potreban Vam je SEO? Kontaktirajte nas